Ons proces
Cold-pressed
Bij koude persing komt er geen warmte vrij waardoor de vitaminen en vezels niet beschadigd worden.
HPP bewaring
Bij High Pressure Processing (HPP) worden alle flesjes in een tank met water geplaatst en kort blootgesteld aan 6000bar druk. Hierdoor worden alle schadelijke bacteriën en micro-organismen vernietigd zonder dat er additieven moeten toegevoegd worden of iets van het fruit verloren gaat. Hierdoor kunnen onze juices ook 55 dagen na productie bewaard blijven.
Dankzij deze innovatieve methoden blijven alle vitaminen, mineralen, antioxidanten en vezels bewaard.
Verpakking
Onze flesjes worden allemaal gemaakt met minimaal 50% tot wel 100% gerecycleerde PET. De vaste doppen zorgen voor eenvoudig recyclen, waardoor afval en milieueffecten worden geminimaliseerd. De flesjes hebben ook wasbare labels waardoor deze nog beter kunnen gerecycleerd worden.
Lokaal
Wij zijn een lokaal Gents bedrijf en laten al onze juices maken door een Belgische pers.